Légumes

Aloo Masala

Mijotée de pommes de terre, épices et piments verts
Simmered potatoes with spices and green peppers

13.00

Aloo Gobi

Mijotée de choux-fleurs, pommes de terre et épices
Simmered cauliflowers with potatoes and spices

14.00
Aloo Palak

Mijotée d’épinard, pommes de terre et épices
Simmered spinach with potatoes and spices

14.00
Dal Makhni

Lentilles noires au beurre et épices
Black lentils with butter and spices

14.00

Dal Tarka

Lentilles jaunes épicées
Spicy yellow lentils

15.00
Okras

Okras (gombos) aux épices
Okra vegetable with spices

14.00
Chana Masala Pois chiche aux cinq épices
Chickpeas with five spices
14.00

Matar Panir

Petits pois et fromage indien, sauce tomate
Peas and Indian cheese in tomato sauce
16.00

Palak Panir

Hachis d’épinard et fromage indien aux épices
Minced spinach and Indian cheese with spices
16.00

Sabzi Korma

Curry de légumes à la crème, noix de cajou
Vegetable curry with cream and cashew nuts
16.00
Navratan Korma

Curry de légumes, noix de cajou et yoghourt

Vegetable curry with, cashew nuts and yoghourt

16.00

Bengun Bartha

Pulpe d’aubergine et de tomate, sauce épicée
Spicy puree of eggplant and tomato (20 min)
19.00
Vegetables Biryani Mijotée de riz basmati, légumes et épices
Basmati rice simmered with vegetables and spices
22.00
Raita Yoghourt de concombre, tomate
Fresh yoghourt cucumber and tomato
5.00